Ostani doma
Novosti / Crna kronika

ISTRAGA IDE DALJE

FOTO Ovo je muškarac kojeg policija povezuje s monstruoznim ubojstvom maloljetnice u Sopotu!

FOTO Ovo je muškarac kojeg policija povezuje s monstruoznim ubojstvom maloljetnice u Sopotu!
Ružica Đukić

Kao što je vidljivo na fotografijama, djelatnici policije dovode muškarca na glavni ulaz zgrade i potom na mjesto zločina

Zagrebačka policija sinoć je uhitila muškarca osumnjičenog za ubojstvo maloljetnice čije tijelo su u subotu ujutro pronašli umotano u tepih samo nekoliko ulica dalje - ispred zgrade u Zemljakovoj. Ujedno, doveden je na pretres stana, što je standardna procedura.

Policija i Sopot

Kao što je vidljivo na fotografijama, djelatnici policije dovode muškarca na glavni ulaz zgrade i potom na mjesto zločina, kako bi što brže otkrili potrebne detalje u samom rješavanju zastrašujućeg slučaja ubojstva.

Policija sumnja da je djevojka umrla u stanu u Šenovoj, a uzrok njezine smrti još je nepoznat i u tom pogledu kriminalističko istraživanje se nastavlja. No, očevid bi trebao ponuditi odgovore na ta ključna pitanja.

Beživotno tijelo nepoznate crnokose djevojke zamotano u tepih pronađeno je jučer ujutro oko sedam sati na stepenicama u podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici u novozagrebačkom naselju Sopot. Ležala je s glavom prema dolje, a noge su joj virile prema gore.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!