Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Jeste li ju vidjeli?

Nestala još jedna žena! Majka troje djece izašla iz stana i već sedam dana nema joj ni traga

Nestala još jedna žena! Majka troje djece izašla iz stana i već sedam dana nema joj ni traga
Vijesti.hr/Nestali.hr

Kći nestale je za Vijesti.hr detaljno ispričala kako je izgledalo jutro prije nego što joj je majka nestala

Marinela Raunić (61) izašla je iz stana u Tršćanskoj ulici u Puli 13. veljače i od tada joj se gubi svaki trag.

Njezin nestanak kći je prijavila policiji 24 sata nakon nestanka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jako sam zabrinuta jer ovo nije slično mojoj majci. Nikada nije nikamo otišla, a da se nije javila. Ovaj put čak ni mobitel nije ponijela sa sobom. Brat i ja smo je svuda tražili, i kod rodbine i kod prijatelja, ali nitko ništa ne zna", ispričala je za Vijesti.hr, Romina Raunić, kći nestale Marinele.

Opisala je što se točno događalo u stanu tog jutra prije mamina nestanka.

"Ujutro sam se spremala za posao, a moja majka je bila budna kao i obično. Ispratila me do ulaznih vrata i sve je bilo kao i inače. Rekla mi je: 'Vidimo se kada dodeš s posla'. Moj brat je spavao, a ona je u 9 ujutro otišla iz stana i nije mu ništa rekla. Inače je odlazila samo u trgovinu i k prijateljici, ali sve bi to trajalo maksimalno tri sata, a i tada bi mi se javljala. Ova situacija je jako čudna i to se nikad prije nije dogodilo. U stanu je ostavila mobitel i ključeve. Majka i ja smo bile jako povezane. Uvijek mi je govorila i povjeravala mi se o problemima kada bi ju nešto mučilo. To jutro bilo je obično kao i uvijek, ali nažalost, dan nije završio kao i obično", prisjetila se zabrinuta Romina i dodala kako njezina majka nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

U Policijskoj upravi istarskoj  kazali su kako imaju prijavljen i evidentiran nestanak Marinele Raunić.

"Intenzivno radimo na slučaju, odnosno na pronalasku nestale osobe. Nažalost, zasad nemamo korisnih informacija pa molimo i građane da nam dojave ako imaju informacije koje bi mogle pomoći", kazala je za Vijesti.hr glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović.

Marinela Raunić je sitnije tjelesne građe. Visoka je 150 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči. U trenutku nestanka bila je odjevena u zelenu jaknu marke Puma, plave traperice i crvene tenisice. Sa sobom je ponijela tamnoplavu torbu.

U slučaju da posjedujete informacije o nestaloj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!