Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Jeste li ga vidjeli?

Nestao mladić s Malešnice! Očajna majka: 'Večerao je i otišao. Nema ga već šest dana'

Nestao mladić s Malešnice! Očajna majka: 'Večerao je i otišao. Nema ga već šest dana'
Facebook/Nestali.hr

U trenutku nestanka bio je odjeven u narančastu i bordo majicu, maslinasto zelenu jaknu, crne hlače i crno zeleni šal

Nikola Bagadur (20) otišao je od kuće u subotu poslije podne i od tada mu se gubi svaki trag.

"Nema ga već šesti dan. Nije nikada ranije otišao od kuće i da se danima nije javljao. U subotu smo pospremali stan, jeli i oko 18 sati je izašao. Rekao je da ide s prijateljima van. Ne znam točno s kojima jer ne poznajem baš sve njegove prijatelje. U utorak sam nestanak prijavila policiji, ali još nemam nikakvih saznanja", kazala je za Vijesti.hr Nikolina majka, Nevenka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kada ga zovem na mobitel, sekretarica govori 'osoba koju ste nazvali trenutno se ne može javiti'", dodala je i nastavila kako nije primijetila promjene u njegovom ponašanju ili da se događa nešto neuobičajeno.

"Sve je bilo kao i obično. Inače, završio je za kuhara i baš je čekao ovih dana odgovor za posao na koji se prijavio. Koiko znam, nije bio u ozbiljnoj vezi. Još je mlad", rekla je zabrinuta majka.

Nikola je visok180 centimetara i srednje je građe. Ima kestenjaste oči i kosu. U trenutku nestanka bio je odjeven u narančastu i bordo majicu, maslinasto zelenu jaknu, crne hlače, crno zeleni šal i crne tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o Nikoli, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!