Ostani doma
Novosti / Crna kronika

NEVJEROJATAN ČIN

FOTO Na cesti kod Slatine ubio muškarca pa pucao na policiju! Herojski čin policajca spasio stvar

FOTO Na cesti kod Slatine ubio muškarca pa pucao na policiju! Herojski čin policajca spasio stvar
Davor Javorović/Pixsell

Čovjeka koji je pucao pozvali su da se preda i odloži oružje pri čemu mu je jedan od policijskih službenika uspio neprimijećen prići

U pucnjavi iz vatrenog oružja na ulici u naselju Golenić nedaleko od Slatine u petak popodne ubijen je muškarac (64), a ubojica je pucao i na policiju koja ga je uspjela savladati, izvijestila je navečer Policijska uprava Virovitičko-podravska.

Policija je dojavu o pucnjavi dobila oko 16 sati nakon čega su na mjesto događaja žurno upućena dva policajaca u civilnom službenom vozilu opremljeni zaštitnim prslucima i automatskim oružjem te policajac u obilježenom policijskom vozilu.

Policajci iz civilnog vozila prišli su bliže kako bi utvrdili je li osoba živa i da mu pruže prvu pomoć. U tom je trenutku na njih s bočne strane ispaljen hitac kojim je pogođen automobil. Policajci su uspjeli izaći van i skloniti s druge strane vozila.

Policija - Slatina

Čovjeka koji je pucao pozvali su da se preda i odloži oružje pri čemu mu je jedan od policijskih službenika uspio neprimijećen prići i izbiti vatreno oružje iz ruke, dok ga je drugi brzom intervencijom srušio na tlo i vezao ga lisičinama.

O događaju je obaviješten županijski državni odvjetnik koji će provoditi očevid na mjestu događaja.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!