Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Sučaj 'zamrzivač'

Kći Smiljane Srnec: 'Ne znam kad ću opet moći vidjeti mamu'

Kći Smiljane Srnec: 'Ne znam kad ću opet moći vidjeti mamu'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Smiljani Srnec sudi se za ubojstvo sestre Jasmine čije je tijelo pronađeno u zamrzivaču

"Znamo za zabranu posjeta zatvorenicima, javili su nam", kazala je Katarina Dominić Srnec, najstarija kći Smiljane Srnec iz Palovca, kojoj sude zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić (23).

Kaže da je majku vidjela koji tjedan prije zabrane i ne zna kad će ponovno imati prilike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Smiljana Srnec nalazi se u istražnom zatvoru u Varaždinu već više od godinu dana. Uhitili su je nakon što je 16. veljače prošle godine u zamrzivaču obiteljske kuće u malom međimurskom mjestu pronađeno tijelo njezine sestre Jasmine nestale prije čak 19 godina. Zbog epidemije korona virusa u Hrvatskoj, Ministarstvo pravosuđa je preventivno privremeno zabranilo posjete svim zatvorenicima i istražnim zatvorenicima na dva tjedna. Ovisno o epidemiološkoj situaciji, vrlo je izgledno da bi ta zabrana mogla potrajati i duže.

Smiljanina i Jasminina majka, Katarina Dominić, koja radi u inozemstvu, trenutno je u Njemačkoj. Otišla je nakratko i trebala se vratiti, pišu 24 sata. I dok su Smiljanina majka Katarina i suprug Ivan Srnec iskoristili zakonsku blagodat i odbili svjedočiti na sudu protiv bliskog srodnika, njezina kćer je željela reći što zna.
 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!