Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Jedva ga svladali

Trogir: Rastrojeni mladić divljao i razbijao u policijskoj postaji pa šakom u glavu udario policajca

Trogir: Rastrojeni mladić divljao i razbijao u policijskoj postaji pa šakom u glavu udario policajca
Dusko Jaramaz/PIXSELL

28-godišnjak je u prostoriji za zadržavanje pokušao razbiti inventar, lupao, vikao i galamio

Policijska uprava splitsko-dalmatinska je izvijestila kako je u petak oko 18 sati u Policijsku postaju Trogir ušao 28-godišnjak koji je ispred operativnog dežurstva vikao i prijetio policijskim službenicima.

Nakon što je izašao iz postaje, ispred zgrade je nastavio narušavati javni red i mir vikom i galamom. Kada ga je policijski službenik upozorio i zatražio da prestane s galamom, počeo je vrijeđati policajca, te ga je udario šakom u glavu, nakon čega se dao u bijeg.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Spriječila su ga dva policijski službenika koja su nad njim uporabila sredstva prisile (tjelesna snaga i sredstva za vezivanje).

Policijski službenik kojeg je udario je zadobio lakšu ozljedu, a 28-godišnjak je odbio liječničku pomoć i odbio se povrgnuti alkotestu radi čega je odveden na HMP u Trogir. 28-godišnjak je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje.

Dok se nalazio u službenim prostorijama 28-godišnjak u prostoriji za zadržavanje pokušao razbiti inventar, lupao, vikao i galamio. Odveden je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, te je naknadno pušten iz bolnice.

Protiv 28-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom ODO Split zbog kaznenog djela Napad na službenu osobu i predan je pritvorskom nadzoniku.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!