Ostani doma
Novosti / Crna kronika

ima teške opekline

Strava u Puli: Muškarac se na benzinskoj crpki polio benzinom i zapalio, hitno prebačen u bolnicu

Strava u Puli: Muškarac se na benzinskoj crpki polio benzinom i zapalio, hitno prebačen u bolnicu
Patrik Macek/PIXSELL

Kao mogući motiv neslužbeno se spominju nesređeni obiteljski odnosi

Na benzinskoj crpki u Mutilskoj ulici u Puli u nedjelju ujutro muškarac se polio benzinom i zapalio, priopćila je u ponedjeljak PU istarska koja navodi da nisu poznati motivi za taj čin. Dodaju da je muškarac s teškim opeklinama prevezen u riječki KBC. 

Istarska policija je u ponedjeljak navečer potvrdila taj događaj i izvijestila da se Puljanin trenutačno nalazi u KBC-u Rijeka s teškim opeklinama. Kao mogući motiv neslužbeno se spominju nesređeni obiteljski odnosi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je u nedjelju ujutro u 7:25 primila dojavu da se na benzinskoj postaji u Mutilskoj ulici u Puli, nedaleko od gradske zaobilaznice, muškarac polio gorivom i zapalio si odjeću.

"Policijski službenici odmah su izišli na mjesto događaja, ali muškarca nisu zatekli jer se on prije dolaska policije udaljio s mjesta događaja te je zatečen u pulskoj Općoj bolnici gdje mu je pružena liječnička pomoć. Zbog zadobivenih opeklina muškarac je prevezen u KBC Rijeka", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Vitasović je Hini također rekla kako policija utvrđuje sve okolnosti i to je li muškarac svojim postupkom potencijalno doveo u opasnost benzinsku crpu i osobe koje su se tamo nalazile. Policiji nije poznato ni kako je opečeni muškarac došao do pulske bolnice koja je od crpke udaljena oko dva kilometra.

Prema izjavi očevidaca muškarac je prišao jednom crpnom mjestu i iz "pištolja" se polio benzinom i zatim zapalio, najvjerojatnije upaljačem.

O događaju je javnost doznala tek u ponedjeljak kada je "procurila" snimka s tamošnjih nadzornih kamera. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!