Ostani doma
Novosti / Crna kronika

USKOK U AKCIJI

U tijeku uhićenja zločinačke organizacije u Splitu: Pao i čovjek koji je preživio dva atentata

U tijeku uhićenja zločinačke organizacije u Splitu: Pao i čovjek koji je preživio dva atentata
Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL

Kao šefa zločinačke udruge koja se bavila paljevinama lokala i trgovinom drogom priveli su Deana Majstorovića

Na nekoliko lokacija u Splitu u tijeku su pretrage stanova nakon uhićenja više osoba iz kriminalnog miljea koje provode inspektori Službe organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske u koordinaciji s regionalnim uredom USKOK-a Split.

Kao šefa zločinačke udruge koja se bavila paljevinama lokala i trgovinom drogom priveli su Deana Majstorovića zvanog Điđi, poznatog i po starom imenu Dean Martedić i po tome što je preživio dva atentata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim kao žrtva u policijskim evidencijama je upisan i kao diler 17 kilograma marihuane za što je i odslužio zatvorsku kaznu. Osim njega u srijedu ujutro su u pritvorsku jedinicu dovedeni Luka Buzdovačić zvani Sken i Ivan Šunjić, piše Jutarnji list.

Buzdovačić je poznat po pucnjavi ispred popularnog kafića''Kro'' kada su on i Željko Rajić, šef zločinačke udruge koji je trenutno u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama ranili tri osobe. Najlmađi uhićeni Ivan Šunjić ima u dosjeu presudu zbog dilanja kilograma marihuane kada je kažnjen dobrotvornim radom.

Pretrage stanova su se odvijale u Dubrovačkoj, Ćiril Metodovoj i Rendićevoj ulici te na predjelu Firula i Kmana. Sudjelovala je kriminalistička i interventna policija.

Osim stanova na kojima su službeno prijavljeni, pretraga se provodi i u stanovima koje su koristili povremeno u svrhe ilegalnog posla.

Reci što misliš!