Ostani doma
Novosti / Crna kronika

usred bijela dana

Vozač iz makljaže u Zagrebu: 'Letvom me lupao po glavi, a žena me čupala i vikala da je trudna!'

Do sukoba je došlo usred bijela dana na prometnici u Novom Zagrebu

Fizički obračun dvojice vozača usred bijela dana na ulicama Novog Zagreba, a čije su snimke u vrlo kratkom vremenu doslovno preplavile društvene mreže, dobit će prekršajni epilog. 

Vozač Audija koji se potukao sa vozačem Opela za Jutarnji je list je opisao što se dogodilo.

Vezana vijest

Zagreb, tučnjava

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vozio sam se sa suprugom po Ulici SR Njemačke prema Aveniji Dubrovnik. Nekoliko puta se tijekom vožnje u nas slijeva zamalo zabio Opel koji je u jednom trenutku naglo zakočio i umalo udario u auto ispred sebe. Divljao je po cesti te nam se približio velikom brzinom. Došavši do raskrižja kod Porezne uprave, upalilo se crveno svjetlo na semaforu, pa sam izašao iz auta te kroz otvoreni prozor Corse ukazao vozaču na to kako me umalo udario, da nije u redu to kako vozi jer je krivudao po cesti te da pazi kako vozi dalje. To ga je revoltiralo pa je pobjesnio i izašao iz auta, i krenuo na mene. Iz auta je izvadio neku letvicu kojom me lupao po lijevoj arkadi. Ljudi su se tada već skupili, gledali, snimali, a njegova suvozačica čupala me te vikala kako je trudna, a ja sam se u većem dijelu obračuna samo branio. Na kraju smo sjeli svaki u svoj auto", ispričao je.

"Vjerovao sam da je tu kraj. Ali onda se vozač Corse punim gasom zabio u moj lijevi dio auta, nakon čega je pobjegao. Slijedio sam ga kako bih fotografirao tablice i poslao policiji", kazao je za Jutarnji list. 

Reci što misliš!