Ostani doma
Novosti / Crna kronika

'Pravio je majmunarije'

Policija prijavila sina bivšeg 'vatrenog': Igor Štimac i kći žrtve su obiteljskog nasilja

Policija prijavila sina bivšeg 'vatrenog': Igor Štimac i kći žrtve su obiteljskog nasilja
Marko Prpic/PIXSELL

"Mi nismo oštećena strana, nego smo pokušavali pomoći", kazao je Igor Štimac

Splitska policija prijavila je sina bivšega hrvatskog nogometnog reprezentativca Igora Štimca zbog nasilja i remećenja reda, a na meti su mu bili otac i sestra, piše Dalmatinski portal

"Istina je, no ne bih išao u detalje. Takve stvari se trebaju rješavati unutar obitelji", kazao je Dalmatinskom portalu Štimac te potvrdio da je sinoć imao problema sa sinom i da se zbog toga javio policiji. 

"Pravio je majmunarije"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policija je njegovog sina prijavila za dva prekršaja, članak 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te članak 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Optužni prijedlog podnijet je redovnim putem bez privođenja, a policija kao oštećene vodi Štimca i njegovu kćer. 

"Mi nismo oštećena strana, nego smo pokušavali pomoći", kazao je Štimac. Navodno je pijani Štimčev sin lupao na vrata očeva stana, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru. 

"Pravio je majmunarije", kazao je Štimac o sinovoj ozljedi noge. Navodno je sin pokušavao preskočiti preko balkona nakon što mu je otac zatvorio vrata stana, piše Dalmatinski portal.   

Reci što misliš!