Ostani doma
Novosti / Crna kronika

tvrdi da je iznuda

Uhićenja u Šibeniku: Maloljetni sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa?

Uhićenja u Šibeniku: Maloljetni sin lokalnog HDZ-ovca podijelio 650 tisuća kuna iz tatinog sefa?
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nevjerojatna krimi priča iz Šibenika

Član obitelji visoko pozicioniranog političara iz Šibenika umiješan je u slučaj krađe poveće svote novaca iz obiteljskog sefa zbog čega je tijekom ovog tjedna šibenska policija privela nekoliko osoba. 

Slobodna Dalmacija piše da je riječ o maloljetnom sinu lokalnog HDZ-ovca koji je u obiteljskom sefu otkrio veliku količinu novca, navodno oko 650 tisuća kuna. Mladić je, prema informacijama lista, šakom i kapom dijelio desetke tisuća kuna svojim vršnjacima, a i onima malo starijima. Njegov je otac jednog dana otkrio da u sefu nedostaje novac, a dječak je tvrdio da je žrtva iznude. Otac je sve prijavio policiji, koja je onda krenula u akciju pretrage stanova te je privela više osoba. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šibenik.in objavio je da je istragom obuhvaćeno tridesetak osoba. Javio im se otac jednog od mladića, starog 20 godina, koji je uhićen i čiji je stan pretražen te mu je oduzet motocikl koji je nedavno kupio.

"Tražili su nekakav novac, ali ništa nisu našli. Navodno je moj sin kupio motor od ukradenog novca. I to novca kojega nije on ukrao, nego mu ga je dao jedan maloljetnik. Ako je kriv, u redu, neka odgovara za to što je učinio, ali isto tako želim da se onda kaže tko je glavni krivac. Zašto policija šuti o tome, koga se štiti? To traje već danima, a nitko ništa ne piše! Neka kažu tko je ukrao novac i kome, i tko ga je dijelio po gradu", rekao je otac uhićenoga, koji se zadnja tri dana nalazi u pritvoru.

"O svim dovršenim kriminalističkim istraživanjima redovito obavještavamo javnost u dnevnim izvješćima, a o aktivnostima koje su u tijeku izvijestit ćemo na vrijeme i ako se utvrde kaznena djela i njihovi počinitelji", kratko je poručila Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

 

 

 

Reci što misliš!