Ostani doma
Novosti / Crna kronika

detalji tučnjave

DORH o napadu u Vukovaru: Bad Blue Boysi pretukli dvojicu Grobara, jednog teško ozlijedili

DORH o napadu u Vukovaru: Bad Blue Boysi pretukli dvojicu Grobara, jednog teško ozlijedili
Sanjin Strukic/PIXSELL

Radi utvrđivanja činjenica važnih za kazneni postupak, naloženo je uzimanje krvi od osumnjičenika

Nastavno na kaznenu prijavu i posebno izvješće Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Policijske postaje Vukovar od 17. svibnja 2020., podnesenih protiv četvorice osumnjičenika, ta policijska postaja je glede fizičkog napada pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys na pripadnike navijačke skupine Grobari, podnijela posebno izvješće protiv dvojice naknadno identificiranih osumnjičenika u dobi od 23 i 29 gdina zbog kaznenog djela pokušaja teške tjelesne ozljede.

Vezana vijest

Vukovar

Na temelju dostavljenog posebnog izvješća, u Općinskom državnom odvjetništvu provedene su dokazne radnje prvog ispitivanja navedenih osumnjičenika, koji su nakon provedenog ispitivanja pušteni na slobodu te je Policijskoj postaji Vukovar, radi utvrđivanja činjenica važnih za kazneni postupak, naloženo uzimanje krvi od navedenih osumnjičenika, kao i od prije prijavljenih osumnjičenika.

Vezana vijest

vukovar

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, na mladiće srpske nacionalnosti, starosti 24 i 29 godina,  14. svibnja oko podne na Trgu Republike Hrvatske, u neposrednoj blizini Gradske vijećnice, nasrnulo je više osoba. U napadu je 24-godišnjak zadobio teške ozljede.

Policija je prvo kazneno prijavila četvoricu mladića.

Reci što misliš!