Ostani doma
Novosti / Crna kronika

velika zapljena

FOTO 'Pali' dileri u Zagrebu s više od 30 kg marihuane: Drogu su prepakiravali u kući na Črnomercu

FOTO 'Pali' dileri u Zagrebu s više od 30 kg marihuane: Drogu su prepakiravali u kući na Črnomercu
PUZ

Uhićeni su 52-godišnjak i 28-godišnjak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom i 28-godišnjakom koji su preprodavali drogu, a kod njih je pronađeno gotovo 32 kilograma marihuane. 

Drogu su prevozili u motociklu i automobilu u kojem su napravljeni i posebni pretinci za skrivanje, a vagali su je i prepakiravali u kući na Črnomercu, da bi potom tako pripremljenu drogu preprodavali.

Zapljena droge u Zagrebu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


 
Obavljenom pretragom kuće na Črnomercu koju su koristili osumnjičeni, policijski su službenici pronašli ukupno 26.517 grama konoplje tipa droga (marihuana) pakirane u 33 paketa, 0,1 gram heroina, dvije digitalne vage s tragovima droge i pribor za pakiranje droge. Policijski službenici su obavili i pretragu motocikla 28-godišnjaka te su pronašli ukupno 5269 grama konoplje tipa droga (marihuana) pakirane u 5 paketa.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja od osumnjičenog 52-godišnjaka je oduzet novac te osobni automobil na kojem su pronađene prerade i preinake, dok je od 28-godišnjaka oduzet novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je PU zagrebačka.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!