Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Smrt na Jarunu

Šokirana majka: 'Uzeo je auto i rekao da ga ne čekam. Tad smo zadnji put razgovarali...'

Šokirana majka: 'Uzeo je auto i rekao da ga ne čekam. Tad smo zadnji put razgovarali...'
Davor Puklavec/PIXSELL

Crni Seat prevest će u Centar za kriminalistička vještačenja kako bi ga mogli detaljnije pregledati i izuzeti eventualne tragove

Polako se saznaju i detalji smrti na Jarunu u Zagrebu. Slučajni prolaznik pronašao je u krvi mladića kraj njegovog Seata zagrebačkih registracija.

Bio je živ, ali s jako teškim ozljedama. Prolaznik je nazvao Hitnu i policiju, no unatoč naporima liječnika M.K. je u bolnici podlegao ozljedama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Došao je kući oko 23 sata. Uzeo je auto i rekao da ga ne čekam jer će doći ujutro. Tad smo zadnji put razgovarali", rekla je majka mladića za 24sata.

Kazala je i kako se sumnja na kazneno djelo.

Vezana vijest

očevid jarun

"U policiji su mi samo rekli da sumnjaju na kazneno djelo. Ništa drugo ne znam, ni kakve je ozljede imao ni kako je preminuo. Prevezli su ga na Šalatu, gdje će u petak obaviti obdukciju.

Nije rekao kamo ide ni s kim. Bilo je oko 9 sati kad sam izašla i vidjela vijest na internetu te na fotografiji prepoznala njegov auto. Krenula sam zvati njegove prijatelje. Žena jednog od njih radi na Jarunu i bila je ondje", rekla je.

Sumnja se na nasilnu smrt

Iz policije su potvrdili dojavu o ozlijeđenom muškarcu koju su dobili oko 5.20 sati te da je prevezen u KBC Sestre Milosrdnice gdje je preminuo. Sumnjaju na nasilnu smrt, ali ne govore o detaljima.

Ubojstvo na zagrebačkom Jarunu? Pronađen muškarac s teškim ozljedama, preminuo u bolnici

Uzet će i snimke s nadzornih kamera s oba ulaza i izlaza na jarunsko jezero te će pokušati rekonstruirati njegovo kretanje te kobne večeri.

Crni Seat prevest će u Centar za kriminalistička vještačenja kako bi ga mogli detaljnije pregledati i izuzeti eventualne tragove iz unutrašnjosti. Prije svega policiju zanima je li mladić napadnut u autu ili izvan njega, doznaje 24sata.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!