Ostani doma
Novosti / Crna kronika

MLADENKINA OBITELJ BURNO REAGIRALA

Obiteljski okršaj u Novom Zagrebu. Obitelj je odlučila vratiti snahu njezinu ocu jer nisu bili zadovoljni, došlo je do pucnjave

Obiteljski okršaj u Novom Zagrebu. Obitelj je odlučila vratiti snahu njezinu ocu jer nisu bili zadovoljni, došlo je do pucnjave
Jurica Galoic/PIXSELL

Obitelj je došla sa snahom njezinu ocu, valjda su odlučili raskinuti brak, a mladenkina obitelj nije to dobro prihvatila.

U utorak oko 22.40 sati u Ulici Vajdin vijenac u zagrebačkim Dugavama dogodila se pucnjava, što je potvrdila zagrebačka policija. Ubrzo su na teren izašli policijski službenici i Hitna pomoć, a policija je potvrdila da je jedan čovjek lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć u KB-u Dubrava. 

Kriminalističko ispitivanje je u tijeku. 

Ukaljana čast

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve je, kao piše 24 sata, počelo, kada je 31-godišnjak došao pred zgradu i bacio kamen u prozor jednog stana. Potom je iz zgrade za sada nepoznati počinitelj u njegovom smjeru ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, pri čemu je 31-godišnjak lakše ozlijeđen. 

Vezana vijest

Policija nakon pucnjave u Dugavama

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o obiteljskoj svađi. Naime, obitelj je odlučila vratiti snahu njezinu ocu jer nisu bili zadovoljni, na što je mladenkina obitelj burno reagirala. Jedan čovjek lakše je ozlijeđen.

Kako se govorka,  obitelj je došla sa snahom njezinu ocu, valjda su odlučili raskinuti brak, na što je mladenkina obitelj burno reagirala jer očito misle da im je tako u njihovoj zajednici ukaljana čast.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!