Ostani doma
Novosti / Crna kronika

podmeće otrov za štakore?

Svaki dan ubija po jednu macu: 'Dajemo tisuću eura za vijest o mučitelju. Dosta je terora!'

Svaki dan ubija po jednu macu: 'Dajemo tisuću eura za vijest o mučitelju. Dosta je terora!'
Ivo Cagalj/PIXSELL/Shutterstock

I ne samo što ubija mačke koje skončavaju u teškim mukama, nego u vrlo ozbiljnu opasnost dovodi i zdravlje i život ljudi, osobito djece

Netko vrlo opasan u šoltanskom Gornjem Selu već nekoliko mjeseci ubija mačke, kućne ljubimce domaćih ljudi, a svoju mučnu bilancu rezimirao je s četiri otrovane mace koje su u teškoj muci uginule tijekom zadnja četiri dana.

Zasad nepoznata osoba baca otrov, najvjerojatnije onaj za miševe, pred ulazna vrata stanovnika zaselka. Hita ga u dvorove, ostavlja pored kontejnera i ispod grmlja ili stabala. I ne samo što ubija mačke koje skončavaju u teškim mukama, nego u vrlo ozbiljnu opasnost dovodi i zdravlje i život ljudi, osobito djece.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zato je nekoliko mještana odlučilo jasno i glasno reći – dosta je više. Kada je prije nekoliko dana Waltraud Irion Nikolić i njezinu suprugu Braslavu Nikoliću ubijena kućna ljubimica, minimalno tisuću eura vrijedna norveška planinska mačka Kitty, preko mjesne oglasne ploče su objavili kako će za točnu informaciju o mučitelju životinja, onom tko za sobom sije smrt, dati 1000 eura nagrade.

''Tisuću eura ćemo dati onom tko nam otkrije identitet trovača. Hoćemo. Stavili smo taj oglas na ploču tražeći tog bolesnika ili bolesnicu, ali netko ga je odmah skinuo kako bi prikrio tragove. Dosta je više terora, danima nailazimo na lešine ispod auta, grmlja, s pjenom na ustima, zgrčene u boli. Uz ovu našu, otrovane su i tri mačke naših susjeda i još nekoliko njih iz Rakove. Ako će drugi šutjeti, mi nećemo, neka svi čuju da se ovdje šeta bolesnik. Sve sam prijavio nadležnim službama, a saznam li ime, pravdu ću tražiti zakonskim i sudskim putem", kazao je Braslav za Slobodnu Dalmaciju.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!