Ostani doma
Novosti / Crna kronika

došla policija

VIDEO Šokantna tučnjava noćas u kafiću na Malešnici: 'Mislila sam da će ga ubiti'

Zagrepčanka je sinoć svjedočila šokantnoj tučnjavi nasred ulice

Oko 23 sata u nedjelju izbila je brutalna tučnjava na Malešnici kod kafića MB. Tučnjava je bila prvo samo u kafiću, čitateljica Vijesti.hr cijelo vrijeme je čula psovke, a potom su se krenuli opako mlatiti na cesti, opisala nam je.

Prijetili su vozaču koji je prolazio

Bilo je riječ o sedam ili osam osoba koje su na ulici udarali jednu osobu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Ja sam se bojala da će ga ubiti. Derala sam se s prozora da prestanu'', opisala je.

"I auto koji je u tom trenutku prolazio cestom je stao, ali u prijetili i njemu, kažu mi prolaznici. Žrtvu su nastavili udarati dok nije došla policija", ispričala nam je.

Vezana vijest

policija

''Ja bih rekla da se u zadnji čas se policija zaletjela usred tučnjave. Od kad sam ih zvala do kad su došli trebalo im je oko 5 do 10 minuta. Došao je kombi i četiri policijska auta i hitna kola'', ispričala je svjedokinja.

Hitna nije nikog odvezla tvrdi, ali pregledali su osobu koja je ležala na podu. Prema informacijama koje smo dobili iz zagrebačke policije bila je riječ o tučnjavi dvije osobe u alkoholiziranom stanju koje su kasnije privedene. Radi se o narušavanju javnog reda i mira, a za skupinu ljudi koje je naša čitateljica vidjela iz policije tvrde kako je riječ o ljudima iz kafića koji su dvije privedene osobe pokušali razdvojiti.

Preporučujemo ti još sadržaja
JA

Reci što misliš!