Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Preprodaja droge

Podignuta je optužnica: Dvojac iz Zagreba 'skladištio' 33 kilograma marihuane i 45.000 eura

Podignuta je optužnica: Dvojac iz Zagreba 'skladištio' 33 kilograma marihuane i 45.000 eura
Shutterstock

Dvojica Zagrepčana prokrijumčarili su drogu u automobilu i motociklu na kojima su napravili preinake pogodne za skrivanje droge.

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je u ponedjeljak optužnicu protiv 52-godišnjaka i 28-godišnjaka kod kojih je pronađeno 33 kilograma marihuane i 45.000 eura za koje se sumnja da optječu od preprodaje droge.

Optužnica tereti dvojicu hrvatskih državljana da su tijekom ove godine na ilegalnom narkotržištu nabavili veću količinu marihuane koju su prokrijumčarili u automobilu i motociklu na kojima su napravili preinake pogodne za skrivanje droge. Pribavljenu drogu su skrivali, vagali i prepakiravali u obiteljskoj kući u Zagrebu u kojoj je pronađeno 33 kilograma marihuane pakirane u 38 paketa.

Vezana vijest

Uz pomoć hrvatske policije na Kanarskom otočju zaplijenjena gotovo tona kokaina

Uz drogu pronađeno je i 45.000 eura za koje se opravdano sumnja da potječe od prepodaje droge, priopćilo je zagrebačko tužiteljstvo.

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo je predložilo Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu produljenje istražnog zatvora protiv obojice okrivljenika, a koji im je ranije određen zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!