Ostani doma
Novosti / Crna kronika

podnesena kaznena prijava

Udario čovjeka i pobjegao. Pješaku koji je dobio teške tjelesne ozljede nije pružio pomoć

Udario čovjeka i pobjegao. Pješaku koji je dobio teške tjelesne ozljede nije pružio pomoć
Marko Dimic/PIXSELL

Vozaču i pješaku vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu

 

Policija je provela krim istraživanje i sumnja se da je 50-godišnji vozač u subotu, 12. rujna, oko 23.45 sati, u vinogradskom predjelu Veliki Kostanj nedaleko Đurđevca skrivio nesreću i pobjegao.

"Muškarac je upravljao osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake te uslijed neprilagođene brzine udario u 37-godišnjeg pješaka koji na sebi nije imao izvor svjetlosti niti reflektirajuću materiju na odjeći. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja, a da prethodno ozlijeđenoj osobi nije pružio prvu pomoć, niti je o prometnoj nesreći izvijestio policiju ili druge službe", poručili su iz PU koprivničko – križevačke. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pješak je dobio teške tjelesne ozljede. Vozaču i pješaku vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

I protiv pješaka prekršajni postupak

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće i nepružanja pomoći protiv vozača je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, a protiv pješaka će biti pokrenut prekršajni postupak", ističe policija.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!