Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Jedva se spasio

Drama u Puli: Pokušao ubiti muškarca pa ga u kući izudarao mačetom po glavi

Drama u Puli: Pokušao ubiti muškarca pa ga u kući izudarao mačetom po glavi
Thinkstock

Određen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela


Županijsko državno odvjetništvo u Puli-Pola ispitalo je 65-godišnjeg državljanina Republike Italije te je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv osumnjičenika zbog osnovane sumnje da bi počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 65-godišnjak u subotu oko 17,30 sati, u kući u Puli, u nakani da liši života 39-godišnjeg državljanina Republike Italije, mačetom snažno udario oštećenika u predjelu stražnjeg dijela vrata budući da mu je oštećenik bio okrenut leđima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Napadnuti muškarac je uslijed udara pao na tlo nakon čega ga je osumnjičenik, osnovano se sumnja, nastavio udarati mačetom po glavi i tijelu nanijevši mu pritom tjelesne ozljede.

Oštećenik se u jednom trenutku uspio podignuti s tla i istrgnuo mu mačetu iz ruku te ga spriječio u daljnjoj namjeri, priopćio je DORH. 

Na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva, sudac istrage Županijskog suda u Puli odredio je 65-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela odnosno dovršetka pokušanog kaznenog djela.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!