Ostani doma
Novosti / Crna kronika

sud u splitu

Monstrum, a ne majka: Zbog silovanja sedmogodišnjeg sina ide u zatvor na četiri godine i 11 mjeseci

Monstrum, a ne majka: Zbog silovanja sedmogodišnjeg sina ide u zatvor na četiri godine i 11 mjeseci
rtl arhiva

Silovala ga je i desetak godina kasnije

Strava na splitskom sudu: na gotovo pet godina iza rešetaka (Na četiri godine i 11 mjeseci zatvora na splitskom je sudu osuđena 47-godišnja majka, zbog spolnog odnosa sa sinom dok je on imao nepunih osam godina te za spolnu zlouporabu djeteta starijeg od 15 godina desetak godina kasnije.

Slučaj je otkriven koncem 2018. godine, kada je "majka iz pakla" završila u istražnom zatvoru na 50 dana, a kada je izašla iz zatvora, određena je mjera opreza zabrane kontaktiranja sa sinom, piše Dalmacija danas. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županijski sud u Splitu 47-godišnjakinju je osudio prvenstveno na temelju psihologijskog vještačenja.

Prema presudi, prva zlostavljanja događala su se 2007. i 2008. godine kada je dječaku, unatoč njegovom negodovanju i odgurivanju, majka skidala odjeću te stavljala njegov spolni organ u usta. Desetak godina kasnije, tijekom proljeća i ljeta 2018. godine, u desetak navrata ga je prisilila na spolne odnose, prijeteći da će ga fizički kazniti, ali i da će ga otjerati iz obiteljskog doma.

Tijekom suđenja se 47-godišnjakinja branila izjavama kako je sve izmišljeno, odnosno kako je sina na sve nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvela prije 15-ak godina.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!