Ostani doma
Novosti / Crna kronika

NOVI DETALJI AFERE

VIDEO U garaži ove vile Kovačević je sakrio milijun eura! Mamić je ponudio kao jamčevinu da se brani sa slobode

Tu je vilu, za koju se pisalo da vrijedi milijun eura, Zdravko Mamić ponudio kao jamčevinu za puštanje na slobodu kada je uhićen

Policija je u jednoj garaži vile u Samoboru, uz prisustvo nekadašnjeg prvog čovjeka Janafa Dragana Kovačevića, doznajemo, jučer pronašla sakrivenih milijun eura. 

Kovačevića je policija, kako doznajemo, jučer dobar dio dana iz Remetinca vozila po pretragama nekih prostorija, a posebno im je za oko zapela vila u Samoboru poznanika Dragana Kovačevića. 

Dvije identične vile u Samoboru

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvije identične vile, koja stoje jedna pokraj druge, u Samoboru gradila je tvrtka Alfa Stan, a u jednoj od njih živi direktor te tvrtke Dean Šepavac. Na upit RTL-a on je odgovorio kako jučer nije vršen pretres njegove obiteljske kuće u Samoboru. 

Vezana vijest

Dragan Kovačević

"Tijekom jučerašnjeg dana nije vršen pretres moje obiteljske kuće u Samoboru pa samim time niti automobila koji su se nalazili u garaži u sklopu moje kuće", odgovorio je za RTL Šepavac. 

Mamić ju je ponudio kao jamčevinu za izlazak na slobodu

No, pokraj njegove kuće nalazi se druge identična vila na kojoj živi obitelj Vlahović koja se trenutno nalazi u Njemačkoj, a gdje je bio parkiran automobil u kojem je Kovačević sakrio novac.

Zanimljivo je da je tu vilu obitelji Vlahović, za koju se pisalo da vrijedi milijun eura, bivši čelnik Dinama Zdravko Mamić ponudio kao jamčevinu za puštanje na slobodu kada je uhićen.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!