Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Krvavo jutro

Ovo je mladić koji je ranio policajca ispred Vlade pa se ubio. Njegov stric ekskluzivno za RTL.hr: 'I tata mu je bio policajac'

Ovo je mladić koji je ranio policajca ispred Vlade pa se ubio. Njegov stric ekskluzivno za RTL.hr: 'I tata mu je bio policajac'
Facebook

O slučaju koji je potresao Hrvatsku, razgovarali smo sa stricem mladog napadača

Napadač koji je u ponedjeljak ujutro na Markovom trgu otvorio vatru na policajca i zgradu Vlade, a zatim počinio samoubojstvo na Jabukovcu, je 22-godišnji Danijel Bezuk.

''Dosta je bilo prevara i bezonzirnog gazenja ljuckih vrijednosti bez odgovornosti'', napisao je na svom Facebook profilu neposredno prije krvavog pohoda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako RTL.hr doznaje. otac mu je bio branitelj. Danijel ima još dvojicu braće.

Susjedi svjedoče da je Danijelov otac bio sklon alkoholu, a kada bi zavirio u čašicu, prisjećaju se, da je '90-ih pucao s balkona iz kalašnjikova i vikao "nema dosta vrba koliko ima Srba".

''Moj brat je bio pet godina u ratu. Istina je da je volio popiti, ali mi već godinama nismo u bliskim odnosima zbog imovinskopravnih odnosa. Žao mi je zbog Danijela i čudi me da je to napravio jer mu je i otac, moj brat, bio policajac prije rata'', kazao nam je u telefonskom razgovoru Danijelov stric.

Na mobitel smo zvali i jednog od Danijelove braće, ali nije odgovarao na pozive. U njihovoj obiteljskoj kući se na telefon prvo javio muški glas koji je odmah potom poklopio slušalicu, a kod drugog pokušaja je to učinila žena koja se javila na telefon.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!