Ostani doma
Novosti / Crna kronika

PORUKA ŠIRITELJIMA MRŽNJE

Oglasio se policajac ranjen na Markovu trgu: 'Unatoč hororu koji sam prošao, psihički sam stabilan'

Sve širitelje mržnje i opravdavače ovakvog sumanotog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole, poručio je Fiuri

Teško ranjeni 31-godišnji policajac, Oskar Fiuri, koji je stradao u bezumnom napadu Danijela Bezuka na Markovu trgu, iz bolničke sobe poručio je da je borac koji se nikada neće predati. 

"Ozlijeđen sam i u boli, ali isto tako borac koji se nikada neće predati pogotovo zbog obitelji i ljudi do kojih mi je stalo", kazao je Fiuri za 24 sata

Poruka širiteljima mržnje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Psihički sam također stabilan unatoč hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavačima ovakvog sumanotog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole", poručio je Fiuri. 

Vezana vijest

Napad na Vladu

Podsjetimo, policija je danas objavila snimke nadzornih kamera koje prikazuju trenutak napada. Na njima se vidi dolazak 22 godišnjeg napadača taksijem na ugao Demetrove i Mletačke ulice. U ruci ima kalašnjikov i pištolj za opasačem. Za dlaku je izbjegnuta, vidi se na snimci i veća tragedija i više žrtava.

Snimke su otkrile i novi detalj. Policija uzvraća vatru, ali ne uspijeva pogoditi napadača koji zatim odlazi u zaklon promijeniti municiju i vraća se nazad. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!