Ostani doma
Novosti / Crna kronika

stravičan zločin

Detalji strašnog zločina u Susedgradu. 37-godišnja žena svojim je kćerima izrekla rečenicu ni ne sluteći da će joj to biti jedna od posljednjih

Detalji strašnog zločina u Susedgradu. 37-godišnja žena svojim je kćerima izrekla rečenicu ni ne sluteći da će joj to biti jedna od posljednjih
Marin Tironi/PIXSELL

Susjed je kazao kako se iz stana čula buka, vika i predbacivanje

Žestoka svađa supružnika koji su bili u braku 17 godina rezultirala je potezanjem oružja. Policajac je s više hitaca iz službenog pištolja prvo usmrtio partnericu, da bi potom iz istog pištolja ubio sebe, javlja Jutarnji list.

'Ne možemo vjerovati'

''Spakirajte stvari djeco, odlazimo'', jedna je od posljednjih rečenica koju je izrekla 37-godišnja žena svojim kćerima u srijedu predvečer u stanu u zagrebačkom Susedgradu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije tada niti slutila da će njezin prijedlog o razvodu, koji je tog dana više puta odlučno ponovila 43-godišnjem suprugu, inače zagrebačkom policajcu, dovesti do stravičnog zločina.

Policijski očevid trajao je sve do četiri sata ujutro.

''Mi još ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo. Čuli smo negdje oko 20 sati, kad smo se vratili kući, da muški glas viče: 'Razvod hoćeš, razvod?' Nakon toga je uslijedilo pet, šest hitaca te krici i plač. Niti minutu kasnije čuo se još jedan prigušeni hitac. Nikad prije toga nismo čuli nikakvu pucnjavu uživo pa smo ostali zatečeni. Ubrzo su ispred zgrade došle policija i Hitna'', rekla je za Jutarnji jedna susjeda.

Vezana vijest

Detalji tragedije u Zagrebu: Muškarac vatrenim oružjem ubio ženu u stanu, pa presudio sebi

Jedan, pak, od susjeda u ulici rekao nam je tijekom očevida da se nekoliko sati prije tragedije iz stana čula buka, vika i predbacivanje.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!