Ostani doma
Novosti / Crna kronika

stravična nesreća

Započelo suđenje Kameničkom koji je divljom vožnjom ubio dvije žene. Sutkinja javnost isključila s rasprave

Započelo suđenje Kameničkom koji je divljom vožnjom ubio dvije žene. Sutkinja javnost isključila s rasprave
PIxsell

Kretao se Ilicom iz smjera istoka prema zapadu vozeći se brzinom od 195 km/h iako je bio svjestan da je ograničenje 50 km/h

U utorak je počelo suđenje Marinu Kameničkom koji je prije više od dvije godine jureći svojim Mercedesom usmrtio dvije osobe. Rasprava se održava na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Sutkinja Irena Kvaternik isključila je javnost sa suđenja zbog zaštite osobnog i obiteljskog života optuženog, jer je u trenutku počinjena djela bio mlađi punoljetnik. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema optužnici Kamenički se 23. kolovoza 2018. u 21 sati i 10 minuta Mercedesom kretao Ilicom od istoka prema zapadu i to vozeći brzinom od 195 kilometara na sat, iako je bio svjestan da je brzina kretanja vozila na toj prometnici ograničena na 50 kilometara na sat.

Vezana vijest

Marin Kamenički

U jedomn trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te  je u tom trenutku udario u rubni kamen. Automobil se zarotirao te prešao na suprotnu stranu kolnika te su se otvorila suvozačeva vrata iz kojigh je ispala suvozačica i u nju je udario osobni automobil marke Renault Clio.

Počelo suđenje Marinu Kameničkom za prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe

No, automobil Marina Kameničkog nastavio je gurati automobil marke Opel Astra te ga je odbacio na betonski potporni zid. Nakon toga je i automobil Kameničkog udario u betonski potporni zid, odbio se o njega i u daljnjem kretanju prešao na drugu stranu kolnika Ilice te udario u još jedno vozilo. Tada se automobil Kameničkog zaustavio i zapalio.

Vezana vijest

Marin Kamenički

U nesreći su poginule suvozačica Kameničkog, Laura Stelio i Nadica Hoflinger, suvozačica iz Opela. Vozač Opela je zadobio teške i po život opasne ozljede te mu je život spašen liječničkom intervencijom. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!