Ostani doma
Novosti / Crna kronika

na prijelazu Plovanija

Talijanski policajci u Puli su u oklopnom vozilu opljačkali 195 000 eura: Uhićeni su na granici

Talijanski policajci u Puli su u oklopnom vozilu opljačkali 195 000 eura: Uhićeni su na granici
Srecko Niketic/PIXSELL

U pljački su kako se čini sudjelovala tri vozila

Šestorica Talijana uhićena su na granici zbog sumnje da su pokušali iznijeti 195 000 eura sumnjivog porijekla. U pljački su sudjelovala dva policajca iz Napulja, te jedan karabinjer koji je na službi u Caserti.

Pojavili su se na graničnom prijelazu

Prve informacije o pljački govorile su kako je šestorka u Puli opljačkala svog sunarodnjaka, koji je zatim došao na granični prijelaz Kaštel i prijavio policiji da su ga šestorica Talijana opljačkala. Nedugo nakon prijave na graničnom prijelazu Plovanija pojavila su se dva automobila sa šestoricom Talijana, te ih je policija uhitila i odvela na ispitivanje, piše 24sata.

Vezana vijest

Pljačka u Njemačkoj

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Talijanski portal Trieste Prima navodi da je opljačkan hrvatski poduzetnik koje u banci u Puli upravo podigao novac. Prema navodima medija, poduzetnika su dočekala dvojica ispred banke u Puli, te ga napali šakama i ukrali torbu u kojoj se nalazio novac. Zatim su torbu s novcem predali dvojici policajaca i karabinjeru koji su čekali u automobilu spremnom za bijeg. 

No, zaustavljeni su na graničnom prijelazu Plovanija, gdje su navodno pokušali prijeći granicu sa svojim službenim iskaznicama. U pljački su čini se sudjelovala tri vozila, od kojih navodno jedan kombi te jedan zaštitarski kombi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!