Ostani doma
Novosti / Crna kronika

plakao na sudu

Optuženi koji se prošle godine zabio u auto tročlane obitelji: 'Ove sekunde bih zamijenio mjesta s tim ljudima'

Optuženi koji se prošle godine zabio u auto tročlane obitelji: 'Ove sekunde bih zamijenio mjesta s tim ljudima'
Shutterstock

Tijekom vožnje Mlinarić je je bio pod utjecajem amfetamina

U prometnoj nesreći prije godinu i pet mjeseci Ozren Mlinarić (36) vozeći 125 km/h zabio se u automobil u kojem je bila tročlana obitelj. Tijekom vožnje Mlinarić je je bio pod utjecajem amfetamina, GHB-a i diazepama. Udario je u Daniela Dobrenova (39), njegovu suprugu i sedmogodišnjeg sinčića, javlja Jutarnji list.

Dobrenovi su u teškom stanju završili u bolnici, a dječak je bio i životno ugrožen. Dok je tužiteljica čitala optužnicu pritom detaljno navodeći sve ozljede koje su zadobili Dobrenovi, Mlinariću su se oči napunile suzama.

Vezana vijest

policija policajci policajac ilustracija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mlinarić je rekao da se ne osjeća krivim.

''Večer prije popio sam za smirenje Normabel i Fluzepam, a ostalo nisam konzumirao toga dana ni večer prije. Bio sam potpuno priseban, natočio sam gorivo, platio i uopće ne mogu objasniti razlog zbog kojeg je došlo do nesreće. Nakon nesreće do mene je došla žena iz naplatne kućice i pitala me jesam li dobro. Otišao sam do oštećenika i počeo histerizirati. Ove sekunde bih zamijenio mjesta s tim ljudima. Prije same nesreće vraćao sam se s Raba, gdje sam se liječio od ovisnosti, a na liječenje sam otišao svojevoljno'', kazao je u tužiteljstvu Mlinarić, koji je nakon svega obitelji Dobrenov napisao pismo isprike.

Dan nakon nesreće Mlinarić je prijatelju poslao poruku u kojoj je napisao: "Jako sam loše. Imao sam saobraćajku jučer na naplatnim kod Zagreba. Neprilagođena brzina i drkao sam po sicu, i sa 100 sam se zaletio u auto na naplatnoj. Za sad su svi živi, al se još jedna osoba bori za život. Ne gine mi zatvor i neka... van sebe sam u šoku."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!