Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Mjesec dana pritvora

Monstrum iz Požege: Ženu i bebu bacio na pod. Policiji prijetio da će ih raznijeti bombom

Monstrum iz Požege: Ženu i bebu bacio na pod. Policiji prijetio da će ih raznijeti bombom
Shutterstock

Kada su ga policajci ulovili, rukama se uhvatio za metalnu ogradu i otimao


Općinsko državno odvjetništvo u Požegi je, ispitalo 34-godišnjaka protiv kojeg je Policijska uprava požeško-slavonska podigla prijavu zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi, tjelesne ozljede i prijetnje. 

Naime, postoji osnovana sumnja da je 34-godišnji osumnjičenik 3. siječnja 2021. u popodnevnim satima u obiteljskoj kući, pod utjecajem alkohola, tijekom prepirke s izvanbračnom suprugom, s obje ruke snažno odgurnuo ženu te je ona pala na betonski pod dnevnog boravka istovremeno držeći u naručju jednogodišnje dijete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Žena i dijete zadobili su tjelesne ozljede. Osnovano se sumnja da joj je potom prijetio te kod žene izazvao osjećaj straha i bojazni za njen i život djeteta, priopćio je DORH.

Kad su u večernjim satima ispred obiteljske kuće došli policijski službenici kako bi ga priveli, osumnjičeni 34-godišnjak im je, u nakani da ih spriječi u tome, s prozora obiteljske kuće više puta viknuo da ima bombu kojom će im nauditi, a isto je ponovio istrčavši na cestu, te se potom oglušio na naredbu policijskog službenika da se zaustavi.

U trčanju za osumnjičenikom jedan se policijski službenik ozlijedio, a kada su sustigli osumnjičenika, koji se rukama uhvatio za metalnu ogradu i otimao pružajući otpor oglušujući se na njihovu naredbu, policijski službenici su uporabili tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor u trajanju od trideset dana.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!