Ostani doma
Novosti / Crna kronika

POLICIJA TRAŽI PIROMANE

Ovo je u Splitu već postala uobičajena pojava: Netko zapalio kontejner, nagorjela i tri automobila

Ovo je u Splitu već postala uobičajena pojava: Netko zapalio kontejner, nagorjela i tri automobila
Ilustracija: Ivo Cagalj/PIXSELL

Do sada je zapaljeno i uništeno na stotine kontejnera, a time i automobila koji su uglavnom parkirani uz kontejner

Tri su automobila nagorjela u požaru koji je buknuo u prvim satima  četvrtka u kontejnerima na Spinutu, doznaje se od splitske policije.

Dojavu o požaru u Teslinoj ulici u Spinutu vatrogasci su dobili u četvrtak u 2.30 sati. Tamo je vatra izbila u tri PVC kontejnera, te se proširila na tri parkirana vozila zahvativši im stražnji dio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split vatru su ugasili pola sata kasnije. Policija će na mjestu događaja obaviti očevid. 

Paljenje kontejnera u Splitu - uobičajena pojava

Paljenje kontejnera u Splitu postala je već uobičajena pojava. Do sada je zapaljeno i uništeno na stotine kontejnera, a time i automobila koji su uglavnom parkirani uz kontejner, pa se vatra vrlo brzo proširi na njih. 

Vezana vijest

policija ilustracija

Tim požarima je pričinjena velika materijalna šteta gradskoj tvrtki "Čistoća" čiji su kontejneri i građanima, vlasnicima vozila, ali i trošak intervencija vatrogasaca koji zasigurno ukupno prelazi milijun kuna. 

Policija uglavnom još uvijek traga za počiniteljima većine takve vrste paleži iako je određen broj počinitelja otkriven i kazneno prijavljen.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!