Ostani doma
Novosti / Crna kronika

pronašli i zolju

Nakon dojave mještanke, policija pronašla oružje i eksplozive u kući u Glinskim Poljanama

Nakon dojave mještanke, policija pronašla oružje i eksplozive u kući u Glinskim Poljanama
Screenshot/Twitter

Mještanka je naoružanje pronašla u kući pokojnog člana obitelji

Nakon dojave mještanke, policija je u kući u Glinskim Poljanama pronašla arsenal streljiva, eksploziva i vojnog naoružanja, između ostalog i zolju, priopćila je PU sisačko-moslavačka.

Mještanka je naoružanje pronašla na tavanu obiteljske kuće pokojnog člana obitelji . Sisačko-moslavačka policija utvrdila je da se radi o vojnom automatskom puškomitraljezu, ručnom bacaču raketa, odnosno zolji, tromblonskoj osvjetljavajućoj mini, minobacačkoj mini, 7,2 kilograma vojnog eksploziva TNT, 17 lovačkih patrona, 90 komada pištoljskog streljiva i 477 komada puščanog streljiva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oružje i eksplozivna sredstva, na siguran način, je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu.

Vezana vijest

Cijepljenje

 

Policija je potvrdila da se radi upravo o ovom oružju s fotografije koje je počela kružiti po društvenim mrežama. 

''Vezano uz ovu dragovoljnu predaju oružja, proteklih dana na jednoj društvenoj mreži pojavila se fotografija ručnog bacača rakete uz komentar „Pozdrav od zolje s Majskih Poljana“. Obavljenim provjerama policijski službenici su utvrdili da se ne radi o lokaciji Majske Poljane već o lokaciji i oružju iz konkretne dragovoljne predaje u mjestu Glinska Poljana, a što je zahtijevalo angažman 30 policijskih službenika'', navode u priopćenju.

Vezana vijest

policija

Policija apelira na građane ''koji u svojim domovima čuvaju ili skrivaju ilegalno oružje ili eksplozivna sredstva da pozivom na broj 192 učine prvi korak prema dragovoljnoj predaji oružja bez sankcija u okviru provođenja kampanje ''Manje oružja, manje tragedija''.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!