Ostani doma
Novosti / Crna kronika

napadač je uhićen

Muškarac bacio bombu na dvojicu djelatnika HEP-a. Došli su mu isključiti struju, sada se liječnici bore za njihove živote

Muškarac bacio bombu na dvojicu djelatnika HEP-a. Došli su mu isključiti struju, sada se liječnici bore za njihove živote
Antonio Pejsa/PIXSELL

Muškarci su odvezeni u pakračku bolnicu gdje im se pruža liječnička pomoć

Jutros oko 9.20 sati muškarac u Ulici Jana Žiške u Pakracu bacio je eksplozivnu napravu na dva muškarca koji su ozlijeđen. Riječ je o djelatnicima HEP-a, koji su došli muškarcu iz Pakraca isključiti struju, a on je na njih bacio bombu.

Dvojica zaposlenika HEP-a u dobi od 52 i 55 godina teško su ozlijeđena. Prevezena su vozilom Hitne pomoći u pakračku Opću bolnicu gdje se liječnici bore za njihov život. Policija je osigurala šire područje oko mjesta događaja jer se muškarac nakon svega zatvorio u kuću. On je u međuvremenu uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako mojportal neslužbeno doznaje jednom je radniku HEP-a teško stradala glava i trbuh i njegovo je stanje izuzetno ozbiljno, dok je drugi dobio ozljede od šrapnela i stradao mu je bubnjić.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!