Ostani doma
Novosti / Crna kronika

užas u pakracu

Bacio bombu na HEP-ovce, susjeda: 'Bio je teže naravi, no nismo mislili da bi to mogao napraviti'

Bacio bombu na HEP-ovce, susjeda: 'Bio je teže naravi, no nismo mislili da bi to mogao napraviti'
Antonio Pejša/PIXSELL

Dvojica muškaraca su teško ozlijeđena, liječnici pakračke bolnice bore se za život jednog radnika HEP-a

Jutros je muškarac (71) u Pakracu bacio eksplozivnu napravu na dvojicu djelatnika HEP-a koji su došli s nalogom za isključenje struje. Dvojica muškaraca su teško ozlijeđena, liječnici pakračke bolnice bore se za život jednog radnika HEP-a. Milorad je uhićen i odveden u postaju na kriminalističko istraživanje.

Teško mu je stradala glava i trbuh te je u kritičnom stanju. Drugi radnik nije životno ugrožen, tijelo mu je puno šrapnela od eksplozivne naprave i stradao mu je bubnjić, neslužbeno doznaje Mojportal.hr. Navodno je s njima bio još jedan djelatnik HEP-a koji također ima lakše ozljede od šrapnela.

Vezana vijest

Bacio bombu na HEP-ovce

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Detonacija je odjeknula cijelim gradom. “Taman sam primila kvaku kako bih izašla na ulicu baciti smeće i onda je grunulo. Strašno sam se uplašila. Muž mi je bolestan, a unuka mi je gore na katu i uči. Odmah me nazvao sin i rekao da ne izlazim iz kuće. Policija je sada tamo, pretražuju kuću da vide ima li još bombi i ostalog oružja.

Miloradu je prije godinu i pol dana umrla žena, a djeca mu žive negdje vani. Nismo imali s njim nikakvih problema iako je malo teže naravi. No, nije mi na kraj pameti bilo da bi mogao napraviti ovako nešto”, rekla je za Mojportal.hr jedna susjeda kojoj su šrapneli od eksplozivne naprave završili na fasadi kuće.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!