Ostani doma
Novosti / Crna kronika

UHVATILA GA POLICIJA

'Zaradio' više od pola milijuna kn! Preuzimao novac iz aparata. Umjesto da ih uplati na račun, stavio ih je u svoj džep

'Zaradio' više od pola milijuna kn! Preuzimao novac iz aparata. Umjesto da ih uplati na račun, stavio ih je u svoj džep
Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL

Svoj 'kreativni' biznis provodio je više od godinu dana

Više od pola milijuna kuna u svoj džep je stavio 31-godišnjak koji je u svojoj tvrtki bio zadužen za preuzimanje novca iz prodajnih aparata postavljenih u ugostiteljskim objektima. 

PU primorsko-goranska izvijestila je da su ga, nakon provedene istrage, prijavili zbog sumnje u pronevjeru kojom je za više od 500.000 kuna oštetio zagrebačku tvrtku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kazneno djelo je počinio u svojstvu prodajnog predstavnika odjela spomenute zagrebačke tvrtke na području Primorsko-goranske županije.  Naime, u vremenu od veljače 2019. do ožujka 2020. godine nije redovito i u cijelosti na račun tvrtke polagao utržak, koji je u sklopu poslova za koje je bio zadužen preuzimao iz prodajnih aparata postavljenih u ugostiteljskim objektima na području druge županije", objasnili su iz PU primorsko-goranske. 

"Na ovaj način protupravno je prisvojio novac koji mu je bio povjeren u radu oštetivši zagrebačku tvrtku za prethodno navedeni novčani iznos", dodaju u priopćenju iz policije. 31-godišnjaka su zbog pronevjere prijavili nadležnom državnom odvjetništvu. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!