Ostani doma
Novosti / Crna kronika

OZLIJEĐENA STARICA

Stanovnike Kozari boka uznemirila eksplozija: 'Čulo se nešto kao bomba. Mislila sam da je potres...'

Kao da je napravljena od kartona - tako se na mjestima urušila i nakrivila kuća nakon eksplozije

Stanovnike zagrebačkog naselja Kozari bok oko podneva je iznenadila snažna eksplozija u kući 84-godišnje starice koja je zbog ozljeda odvezena u bolnicu.  Srećom, ozljede nisu opasne po živote, no gospođa će se teško moći vratiti u svoj dom koji je teško oštećen.

Kao da je napravljena od kartona - tako se na mjestima urušila i nakrivila kuća nakon eksplozije do koje je, kako sve za sada ukazuje došlo zbog eksplozije plinske boce.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kuhala sam ručak i odjednom se čulo nešto kao bomba. Ja sam mislila da je potres. Izletjela sam, ali vidim kuća se ne ljulja. Pogledala sam preko i onda sam vidjela što je", kazala je susjeda. 

Starica prošla s manjim ozljedama, puštena je na kućno liječenje

U intervenciji na Kozari Putevima sudjelovalo je 15 vatrogasaca s četiri vozila. U kući je u trenutku nesreće bila i 84-godišnja vlasnica koja je prevezena u bolnicu. Srećom, prošla je s manjim ozljedama.

"Ima neke površne opekotine prvog i drugog stupnja na rukama, nešto malo sitno na licu i nešto kože što je izgorjelo, ali sve u svemu u dobrom općem stanju pa ju nismo zadržali nego smo je poslali na kućno liječenje. Doći će sutra na kontrolni pregled pa ćemo onda u slučaju nekog pogoršanja dalje intervenirati što treba", rekao je liječnik Klinike za traumatologiju KBC-a Sestre Milosrdnice Tomislav Vlahović

Vezana vijest

eksplozija kozari bok

"Kući nema spasa, to je za rušenje"

Starica koja nakon nedavne smrti supruga ostala sama sada se nažalost nema gdje vratiti. 

"Ma kući nema spasa, to je za rušenje. Nadam se da će ljudi biti humani, da će netko moći pomoći toj starici da ne ide u dom. Trebala bi se napraviti neka gesta da se nju zbrine", kaže susjed Hasan. 

Jer kuća u kojoj je do sada živjela svakog bi se trenutka i sama od sebe mogla sravniti sa zemljom.   

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!