Ostani doma
Novosti / Crna kronika

dobio prijavu

Istarski župan skrivio prometnu u kojoj je sudjelovalo čak pet vozila!

Fabrizio Radin je pri skretanju oduzeo prednost mladom vozaču koji se kretao iz suprotnog smjera.

Istarski župan Fabrizio Radin skrivio je tijekom vikenda prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Policija je utvrdila da nije vozio pod utjecajem alkohola, no protiv župana je zbog izazivanja nesreće podnijela prekršajnu prijavu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila ove nedjelje u 13 sati na cesti Bale-Rovinj sudjelovalo je čak pet vozila, ali srećom nitko nije teže ozlijeđen.

Nesreću je skrivio vršitelj dužnosti istarskog župana Fabrizio Radin kada je pri skretanju oduzeo prednost mladom vozaču koji se kretao iz suprotnog smjera. Ovaj je izgubio kontrolu i naletio na dva motocikla. Jednog je uspio Izbjeći ali se sUdario s drugim koji je od siline udarca naletio na treći automobil.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Vidno potresen, župan je na licu mjesta dao "ratku izjavu: "Nadam se da nema nekih težih posljedica od ove saobraćajne nesreće."

"Kod sve trojice se radi o mlađim muškarcima koji nisu zadobili teže tjelesne povrede. Uglavnom se radilo o oguljotinama i natucima i nakon obrade u našem hitnom bolničkom prijemu otpušteni su dalje na kućno liječenje", kazao je Ivica Fedel, zamjenik ravnateljice Opće bolnice Pula.

Župan danas nije došao na posao. Uzeo je nekoliko dana odmora zato što je doživio šok i stres, kazao je Ivan Glušac, pročelnik Kabineta župana Istarske županije. "Vozio se u svom privatnom autu, nije bio pod utjecajem alkohola i na svu sreću nema teže ozlijeđenih."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!