Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Kršenje mjera u zadru

U jednom kafiću policija pronašla 15 gostiju koji su gledali nogomet, a u drugom je bilo čak 30 ljudi

U jednom kafiću policija pronašla 15 gostiju koji su gledali nogomet, a u drugom je bilo čak 30 ljudi
Shutterstock

Na području Zadarske županije državni inspektorat i policija sinoć su u kontroli rada ugostiteljskih objekata obišli više kafića

Na području Zadarske županije državni inspektorat i policija sinoć su u kontroli rada ugostiteljskih objekata obišli više kafića. U nekoliko navrata utvrdili kršenje Odluke o uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena, piše 057info.

U ugostiteljskom objektu u Viru na predjelu Prezid zatečeno je ček sedam osoba kako piju unutar lokala, a vlasniku je izdan prekršajni nalog.

Vezana vijest

Ugur Sahin

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvije najvažnije odredbe su radno vrijeme do 22 sata i zabrana okupljanja u unutrašnjosti objekta, a obje su prekršene u Sukošanu, gdje je u kafiću u 23.10 sati zatečeno 15 osoba kako gledaju nogometnu utakmicu.

Vlasnik koji je dopustio okupljanje je sankcioniran. U drugom kafiću u Sukošanu nakon 23 sata zatečeno je čak tridesetak osoba. 

Vezana vijest

dječja paraliza

Nepravilnosti su utvrđene i u dvama kafićima na području Grada Zadra, koji su također radili izvan propisanog radnog vremena, s gostima u unutrašnjosti objekta. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!