Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Teška nesreća kod Okučana

RTL donosi detalje užasa kod Okučana, vatrogasac: 'Ovo je bila jedna od najstrašnijih intervencija'

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas u 3.12 minuta dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3.

Teška nesreća kod Okučana

Prema podacima s kojima je izašla Policijska uprava brodsko-posavska na mjestu nesreće je utvrđeno da je, iz za sada još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja teretnog vozila nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. U kamionu su bili migranti, neslužbeno se doznaje. 

U bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu zbrinuto je ukupno 19 osoba ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći. U novogradiškoj bolnici nalazi se ukupno 11 osoba.

Vezana vijest

"U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu. Ukupno je šet osoba zadobilo teške tjelesne ozljede", rekao je ravnatelj novogradiške Bolnice dr. Josip Kolodziej, dodajući kako je riječ uglavnom o osobama mlađe životne dobi među kojima ima i djece.

"U Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević" rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim ozljedama. U tijeku je liječenje i provode se svi potrebni postupci. Zasad su svi pacijenti stabilno", za SB Plus izjavio je ravnatelj slavonskobrodske Opće bolnice, prim. Josip Samardžić, dr.med.

Kako javlja reporter RTL-a Boris Mišević, nesretne migrante doslovno je prignječio teret koji se, prilikom prevrtanja kamiona, jednostavno prevrnuo na njih.

U izjavi za RTL, jedan od vatrogasaca rekao je da je to bila jedna od najstrašnijih intervencija na kojima je bio. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!