Ostani doma
Novosti / Crna kronika

tragedija na krku

Auto u kojem su umrli mladići je potpuno smrskan, djevojka koja se vozila je uspjela preživjeti nesreću

Auto u kojem su umrli mladići je potpuno smrskan, djevojka koja se vozila je uspjela preživjeti nesreću
Goran Kovačić/PIXSELL

Prilikom pada mladići su ispali iz vozila, dok je djevojka, koja je bila povezana, ostala u automobilu

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na ulazu u Staru Bašku na otoku Krku ugašena su dva mlada života. 

Vezana vijest

Prometna nesreća kod Šibenika

Sletili su u provaliju duboku između 60 i 70 metara

Poginula su dva 18-godišnjaka, a djevojka koja se s njima nalazila u automobilu čudom je preživjela nesreću. Očevidom je utvrđeno kako je automobil marke Volkswagen zbog neprilagođene brzine i stanja na cesti sletio s ceste u provaliju duboku između 60 i 70 metara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prilikom pada mladići su ispali iz vozila, dok je djevojka, koja je bila povezana, ostala u automobilu. Ona je bila pri svijesti nakon nesreće pa je pozvala pomoć. Vatrogasci su je 45 minuta izvlačili iz potpuno smrskanog automobila nakon čega je hitno prevezena u riječku bolnicu. 

"Društvo je došlo prije par dana u kuću djeda jednog mladića. Znamo ih iz viđenja jer su i prije ponekad znali doći. Zabavljali su se i družili, a neposredno prije nesreće njih troje otišlo je do obližnje trgovine po namirnice. Pri povratku se dogodilo taj užas. Dečki su pri prevrtanju auta ispali iz njega i poginuli na mjestu, a cura, koja je bila vezana, ostala je zatočena u njemu. Srećom, bila je pri svijesti pa je uspjela mobitelom pozvati pomoć", ispričali su mještani za 24 sata.

Teška prometna nesreća kod Stare Baške

Dodali su kako su na istom mjestu prije 10 godina poginula dva češka turista. "To mjesto kao da ima lošu karmu. Baš tu ispod je predivna plaža, ali joj se ne može prići kopnom pa su dva Čeha prije 10 godina išli tamo s kajacima. Odlučili su tu prespavati u šatoru i onda je najednom, iz čista mira, na njih pala ogromna stijena",  prepričali su mještani.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!