Ostani doma
Novosti / Crna kronika

u srbiji

Preminula mlada trudnica i majka petero djece, imala je koronavirus: 'Izgubila je puno krvi prije dolaska'

Preminula mlada trudnica i majka petero djece, imala je koronavirus: 'Izgubila je puno krvi prije dolaska'
Shutterstock

Primljena je u petak u 19 sati i 10 minuta u veoma teškom općem stanju. Imala je bolove u donjem dijelu trbuha, leđima, jak kašalj i bol u grudima.

I.M. (32) iz Kostolca u Srbiji, bila je pozitivna na koronavirus te je preminula u petak navečer u Općoj bolnici u Požarevcu. Mlada žena bila je trudna.  

Primljena je u petak u 19 sati i 10 minuta u veoma teškom općem stanju. Imala je bolove u donjem dijelu trbuha, leđima, jak kašalj i bol u grudima, navode iz bolnice. 
Bila je majka petero djece, a sada je bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Već na prijemu je bila u polusvjesnom stanju, s nemjerljivo niskim tlakom i životno ugrožena. Po hitnom postupku pregledali su je ginekolog, kardiolog, radiolog i kirurg", kažu iz OB Požarevac.

Vezana vijest

Imala je unutarnje krvarenje 

Poslije ultrazvučnih pregleda srca i abdomena, hitno je operirana, a tada je ustanovljeno i unutarnje krvarenje zbog pucanja čira na želucu.

"Ekipa naših liječnika učinila je sve da joj spasi život, ali je ona nažalost preminula ubrzo nakon operacije, sinoć u 22:35 sati. Laboratorijske analize, između ostalog, pokazale su enormno nizak nivo hemoglobina koji je bio 12, a referentna vrijednost je iznad 120. Broj eritrocita bio je 30 puta niži od graničnih vrijednosti. Sve to ukazuje na veliki gubitak krvi prije intervencije liječnika", navode iz bolnice.

Odmah na prijemu napravljen je antigenski test koji je potvrdio da je pozitivna na koronavirus: "Ustanovljeno je da je njen suprug u izolaciji zbog covida-19. Nije moguće tvrditi da je smrtni ishod povezan s koronavirusom", zaključili su iz bolnice, piše srpski Telegraf.  ​

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!