Ostani doma
Novosti / Crna kronika

izvlačili je vatrogasci

Objavljeni detalji teške prometne nesreće u Velikoj Gorici: 20-godišnja djevojka teško je ozlijeđena

Objavljeni detalji teške prometne nesreće u Velikoj Gorici: 20-godišnja djevojka teško je ozlijeđena
JVP Velika Gorica

Drugi vozač bio je zaustavljen u desnoj prometnoj traci, alkoholiziran

Zagrebačka policija objavila je detalje teške prometne nesreće u Velikoj Gorici u kojoj je teško ozlijeđena 20 godišnja djevojka. 

Nesreći u kojoj su sudjelovala dva mlada vozača kumovala je brzina. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Jučer, 10. travnja oko 23 sata, u Velikoj Gorici, 21-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Seat zagrebačkih registracijskih oznaka desnom kolničkom trakom zapadnog kolnika Ulice 153. brigade hrvatske vojske u smjeru jugozapada. Dolaskom za oko 280 metara sjeveroistočno od raskrižja s kolnikom Ulice Stjepana Fabijančića Jape brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na kolniku i vidljivosti zbog čega je prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Audi zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme dok je u organizmu imao 1.82 g/kg alkohola, a koji je u trenutku prometne nesreće bilo je zaustavljen u desnoj prometnoj traci. U prometnoj nesreći 20-godišnja putnica iz osobnog automobila marke Seat teško je ozlijeđena. Liječnička pomoć pružena joj je u Klinici za traumatologiju", objavila je policija.                         

Vatrogasci su u priopćenju građanima uputili upozorenje. 

"Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila. Brzom reakcijom HMP Velika Gorica i naše ekipe, jedna je ozlijeđena osoba izvađena iz vozila i predana na daljnju medicinsku obradu. U daljnjem tijeku intervencije pružili smo tehničku pomoć aktivnim službama na mjestu događaja. Upozoravamo građane na oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi ovakvih događaja i prizora bilo što manje", objavili su vatrogasci. 

 

[ Prometna nesreća - ulica 153. brigade - Velika Gorica ] Noćas se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva...

Objavljuje Javna vatrogasna postrojba Velika GoricaSubota, 10. travnja 2021.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!