Ostani doma
Novosti / Crna kronika

nezakonito prešli granicu

Policija dovršila istragu o stranim državljanima i izbodenim muškarcima

Policija dovršila istragu o stranim državljanima i izbodenim muškarcima
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Tijekom kriminalističkog istraživanja izjavili da ih je u šumi presrela skupina Pakistanaca tražeći od četvorice muškaraca novac i mobitel

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje vezano za pronalazak 15 stranih državljana, od kojih su dvojica muškaraca imala ubodne rane.

Pronađeno je šest muškaraca, pet žena i četvero djece na području Policijske postaje Glina prije dva dana, a dvojica muškaraca zatečena su s ozljedama.

Vezana vijest

Granica

Nezakonito su prešli državnu granicu iz BiH u Hrvatsku

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su svi strani državljani Afganistana na neutvrđenom mjestu nezakonito prešli državnu granicu iz Bosne i Hercegovine u Hrvatsku.

Tijekom kriminalističkog istraživanja izjavili da ih je u šumi na području BiH dok su se kretali prema Republici Hrvatskoj, presrela skupina Pakistanaca tražeći od četvorice muškaraca novac i mobitel, a nakon što su oni to odbili, fizički su ih napali te im ukrali novac i mobitele.
 
U fizičkom napadu ozlijeđene su dvije muške osobe kojima su ozlijede nanijete oštrim predmetom, a liječnička pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Svi strani državljani su izrazili namjeru za podnošenjem zahtjeva za međunarodnom zaštitom te su smješteni u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite u Zagrebu.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!