Ostani doma
Novosti / Crna kronika

karlovačka policija

Kažnjen popriličnom novčanom kaznom: Muškarac vozio pijan, bježao i vrijeđao policiju

Kažnjen popriličnom novčanom kaznom: Muškarac vozio pijan, bježao i vrijeđao policiju
Thinkstock

Obojica alkoholiziranih vozača su isključeni iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije

Zbog vožnje Bosiljevom u pijanim stanju i vrijeđanja policajaca 65-godišnji vozač je kažnjen s 11.200 kuna i tri mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava karlovačka.

Odbio policiji dati dokumente

Šezdesetpetogodišnjaku iz Bosiljeva jučer je na Općinskom sudu u Karlovcu izrečena novčana kazna od 11.200 kuna jer je utvrđeno da je 'kolnikom nekontrolirano upravljao' osobnim automobilom karlovačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,49 g/kg.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što su ga uočili, policajci su ga uz uporabu svjetlosnih i zvučnih signala pokušali zaustaviti i isključiti iz prometa, međutim vozač se oglušio i nastavio kretati nakon čega se zaustavlja. Prilikom postupanja odbio je policiji dati svoje dokumente, vrijeđao ih je te se pokušao udaljiti u čemu su ga spriječili.

Zbog vožnje u pijanom stanju na autocesti A1 i u Slunju kazne će biti izrečene i vozačima vozila krapinske i zagrebačke registracije. Šezdesettrogodišnji vozač ih Krapine zatečen je sinoć u vožnji osobnog vozila autocestom A1, pod utjecajem alkohola od 2,75 g/kg.

Vezana vijest

Promet

Drugi 63-godišnji vozač vozio je kroz Slunj teretno vozilo zagrebačkih registracija pod utjecajem alkohola od 1,16 promila.

Obojica alkoholiziranih vozača su isključeni iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, navode iz PU karlovačke.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!