Ostani doma
Novosti / Crna kronika

želi izaći iz zatvora

Dragan Kovačević ostaje u Remetincu. Do priznanja nije došlo, neslužbeno doznajemo, barem ne onakvog kakav je USKOK očekivao

Što se tiče ove istrage, ostalo je za ispitati malo više od 10 svjedoka

Ispred Remetinca bila je Ivana Ivanda Rožić koja je otkrila što je u pozadini priče - je li Kovačević na kraju priznao optužbe ili nije...

Nije došlo do priznanja, barem onakvog kakav je USKOK očekivao jer Kovačević nije niti izašao danas iz Remetinca. USKOK se danas oglasio priopćenjem te potvrdio kako je Kovačević stigao u prostorije USKOK-a i to na vlastiti zahtjev da nadopuni svoju obranu, no to očito nije bilo dovoljno za ukidanje istražnog zatvora.

Vezana vijest

Dragan Kovačević

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što se sada zna da Kovačević želi izaći iz zatvora, vrlo dobro zna kako izgleda zatvor iza rešetaka jer je bio u zatvoru u Remetincu u prvoj istrazi nekoliko mjeseci, a ostalo je još za ispitati što se tiče ove istrage malo više od 10 svjedoka s obzirom da USKOK diktira tempo ispitivanja, tko zna kada bi mogao izaći iz zatvora, sad je određeno mjesec dana.

Dakle, ono što sada slijedi pravna borba, Kovačević želi izaći van, ali očito ne želi potpuno priznati djelo, dakle pravna borba s jedne strane Kovačević i njegov odvjetnički tim, s druge strane tužitelji. Kako neslužbeno doznajemo, Kovačević bi trebao sutra doći i po novu rundu pregovora i novu nadopunu obranu, no pitanje je vidjeti hoće li to biti dovoljno da ga tužitelji puste iz Remetinca.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!