Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Slučaj je potresao Hrvatsku

Dovršen stručni nadzor Hrvatske psihološke komore u slučaju malene Nikoll: Nije bilo propusta u radu psihologinja

Dovršen stručni nadzor Hrvatske psihološke komore u slučaju malene Nikoll: Nije bilo propusta u radu psihologinja
RTL

Još se čekaju rezultati stručnog nadzora Komore socijalnih radnika koji bi Ministarstvu socijalne politike trebali biti predani u utorak

Dovršen je stručni nadzor Hrvatske psihološke komore u slučaju djevojčice Nikoll (2,5) koja je umrla od posljedica roditeljskog premlaćivanja dok je obitelj bila pod nadzorom centra za socijalnu skrb. Prema njemu, u radu psihologinja Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški nije bilo propusta.

"Psihologinje nad čijim je radom proveden izvanredni stručni nadzor su tijekom nadzora surađivale i otvoreno govorile o slučaju i dale na uvid svu dokumentaciju vezanu uz slučaj predmetne obitelji. Uvidom u brojnu dokumentaciju i razgovorom tijekom stručnog nadzora utvrđeno je kako su psihologinje obavljale poslove psihologa u Centru za socijalnu skrb u skladu sa Standardima rada psihologa u socijalnoj skrbi i donesenim mjerama Centra za socijalnu skrb", navodi se između ostalog u priopćenju Hrvatske psihološke komore.

Vezana vijest

Nikoll

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još se čekaju rezultati stručnog nadzora Komore socijalnih radnika koji bi Ministarstvu socijalne politike trebali biti predani u utorak, piše Index.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!