Ostani doma
Novosti / Crna kronika

Prometna nesreća

Kolege i prijatelji opraštaju se od tragično poginulih mladića kod Zadra: 'Tek što smo Vas ispratili iz škole...'

Kolege i prijatelji opraštaju se od tragično poginulih mladića kod Zadra: 'Tek što smo Vas ispratili iz škole...'
Marko Dimic/PIXSELL

"Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njihovim razredima, svim prijateljima, cijelom Zatonu i svima koji su ih imali čast poznavati"

Teška prometna nesreća, jedna od nekoliko koja se zadnjih dana dogodila u Hrvatskoj,  odvila se sinoć oko 22:25 na državnoj cesti 306 u mjestu Kožino. Poginula su dvojica mladića. Imali su 20 i 21 godinu. 

"Prema rezultatima očevida, nesreća se dogodila kad se 18-godišnji vozač osobnog vozila marke Mercedes zadarskih registarskih oznaka kretao kolnikom Ulice Put primorja (sporednom cestom) te dolaskom do raskrižja prošao pored prometnog znaka STOP, ušao u navedeno raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, s prednjim dijelom automobila udara u lijevi bočni dio osobnog automobila Fiat zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Nakon sudara osobno vozilo Fiat silazi s kolnika i bočnim dijelom udara u prometni znak i ogledalo, reklamni pano te betonski zid od kojeg se odbija te vraća na kolnik, gdje se zaustavlja okrenut na bočnom dijelu, objavila je policija.

U prometnoj nesreći u vozilu Fiat na mjestu događaja smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik", objavila je policija.

Vezana vijest

Kod Zadra poginula dva mladića: 18-godišnjak se Mercedesom nije zaustavio na znak 'stop'

Opraštaju se kolege i prijatelji

Od stradalih se opraštaju kolege i prijatelji; tako je Pomorska škola Zadar na svom Facebook profilu objavila: 

"Vijest o tragičnom gubitku dva mlada života jutros nas je sve u školi dirnula duboko u srce.
Teško je prihvatiti ovu tužnu vijest.
Tek što smo Vas ispratili iz škole i s radošću iščekivali vijesti o Vašim životnim uspjesima sad se moramo od Vas zauvijek oprostiti.
Dragi Josipe i Nino bol koju sad osjećamo liječit ćemo lijepim uspomenama na Vas iz školskih klupa. Svaka šala, svaki đački nestašluk, svi školski "biseri" bit će naš štit od boli koju danas osjećamo.
Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njihovim razredima, svim prijateljima, cijelom Zatonu i svima koji su ih imali čast poznavati", napisali su.
(Screenshot/facebook) 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!