Ostani doma
Novosti / Crna kronika

sud ih osudio

Dvojica pijanih nasilnika brutalno vrijeđali svoje majke: 'Smeće! Ništ koristi! Đubre!'

Dvojica pijanih nasilnika brutalno vrijeđali svoje majke: 'Smeće! Ništ koristi! Đubre!'
Shutterstock

Obojica su bila totalno pijana s još jednim zajedničkim nazivnikom: okomili su se na svoje majke

Dvojica pijanih nasilnika osuđeni su na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici u dva zasebna postupka. Obojica su bila totalno pijana s još jednim zajedničkim nazivnikom: okomili su se na svoje majke, piše Podravski.

Muškarca (55) iz Koprivnice sutkinja proglasila je krivim zato što je 24. svibnja prošle godine, pod utjecajem alkohola od visokih 2,56 promila, izvrijeđao majku: "J… ti pas mater! Smeće! Ništ koristi! Đubre!", vrijeđao je pijani nasilnik majku, a zobg svojeg bezobrazluka, obijesti i oholosti mora platiti 600 kuna kazne. Mora platiti i 100 kuna sudskog paušala.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugo se nasilje dogodilo u Đelekovcu krajem veljače prošle godine.

Vezana vijest

Nasilje u obiteji

Osuđen je 37-godišnjak koji je majku u večernjim satima 28. veljače, također pijan, brutalno izvrijeđao. Pod utjecajem alkohola od 1,92 promila naguravao ju je, psovao i vrijeđao: "Kaj me j…š? Gubi se iz kuće! Mrzim te!". Pijani nasilni sin nakon toga je uhićen i odveden u postaju na triježnjenje na kojem je zadržan do sljedećeg jutra. 

Vezana vijest

zlostavljanje

Kažnjen je s 3.600 kuna, no kako je bio uhićen i zadržan, ta mu je kazna umanjena na 3.000 kuna, a ako u roku od dva mjeseca plati 2.000 kuna kazna će mu biti uvažena kao plaćena u cijelosti. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!