Ostani doma
Novosti / Crna kronika

nakon uhićenja

Umro nakon policijske akcije u Zaprešiću. Majka: 'Nije progutao drogu, pa donirali smo organe'

Umro nakon policijske akcije u Zaprešiću. Majka: 'Nije progutao drogu, pa donirali smo organe'
Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Muškarcu je pozlilo tijekom policijske intervencije. Preminuo je u KB Sveti Duh

Zagrebačka policija je prošlog utorka uhitila 36-godišnjaka i još devetoricu osumnjičen za preprodaju droge. Pretražili su mu dom i druge prostore koje koristi. Osim mobitela, pronašli su i 32 grama marihuane, 0,2 grama kokaina i uređaj za vakumiranje...

Kako je priopćila policija, policajci su upotrijebili sredstva prisile-tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje kako ne bi pobjegao. Navode da se nije žalio na ozljede i tegobe, ali mu je 10 minuta kasnije pozlilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nakon što je policijski službenik započeo reanimaciju, dolaskom ekipe Hitne medicinske pomoći pružena mu je  liječnička pomoć te je prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh, gdje je i zadržan na liječenju. Radi utvrđivanja svih okolnosti tog događaja već je započelo inspiciranje policijskog postupanja kao i izuzimanje relevantne liječničke dokumentacije ", priopćili su iz policije.

 Sumnja se da se teško otrovao nakon što je, najvjerojatnije iz straha, progutao nepoznatu količinu droge.

"Da, moj sin je preminuo. Upravo dogovaram pokop, donirala sam njegove organe, svi su zdravi što ne bi bili da je progutao drogu", kratko je za 24 sata rekla majka 36-godišnjaka iz Zaprešića. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!