Ostani doma
Novosti / Crna kronika

tragedija u varaždinu

Shrvani suprug preminule trudnice: 'Ne znam kako ću dalje. Cijeli svijet mi se srušio u samo jednom trenu'

Shrvani suprug preminule trudnice: 'Ne znam kako ću dalje. Cijeli svijet mi se srušio u samo jednom trenu'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Podsjećamo, u varaždinskoj bolnici tijekom noći je zbog teške upale pluća uzrokovane covidom-19 umrla 32-godišnja rodilja

Cijelo Brezje Dravsko, naselje smješteno oko 30 kilometara od Varaždina, oplakuje mladu majku koja je preminula u utorak jedan sat iza ponoći, piše 24 sata.

Podsjećamo, u varaždinskoj bolnici tijekom noći je zbog teške upale pluća uzrokovane Covidom-19 umrla 32-godišnja rodilja, no liječnici su uspjeli poroditi dijete.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Riječ je o mladoj ženi od 32 godine koju smo uspjeli poroditi, ali je zbog komplikacija, odnosno teške upale pluća, preminula'', rekao je ravnatelj varaždinske bolnice Nenad Kudelić Hini.

Vezana vijest

Opća bolnica Varaždin

''Vjerujte mi da ne znam kako ću dalje. Cijeli svijet mi se srušio u samo jednom trenu. Zazvonio je telefon i više ništa nije bilo isto'', rekao je shrvani suprug preminule 32-godišnjakinje Mario Borak za 24 sata. ''Prošlog utorka je bila kod svoje doktorice u Cestici i liječnica joj je rekla da ima laganu upalu grla. Poslušala joj je pluća i rekla da su uredna, ali joj je radi grla dala terapiju antibioticima. Kako joj se stanje nije popravljalo, predložio sam joj u petak da ode u Varaždin u bolnicu, ali je odbila. U ponedjeljak je teško disala i otišli smo njezinoj liječnici koja je rekla da mora ići u bolnicu''.

Ravnatelj Kudelić izjavio je da je rodilja imala teški oblik covida, a dijete rođeno carskim rezom zasad je stabilno, no još se ne zna je li i ono pozitivno. 

Vezana vijest

Nenad Kudelić

Borak se nadao da će se supruga oporaviti nakon što su joj liječnici preporučili porod carskim rezom, no iz bolnice su mu javili da se njeno stanje počelo pogoršavati. ''Supruga je pristala i u porođaju je surađivala, vjerojatno svjesna da spašava život djetetu, a svoj ugrožava. Iza jedan sat po ponoći javili su mi da je moja supruga preminula'', rekao je Borak.

Mještani ne pamte ovakvu tragediju. ''Imam 65 godina i ne pamtim takvu tragediju u selu. Vjerujem da nema čovjeka kojeg smrt Natalije nije potresla, jer su doista živjeli složno i stvarali budućnost'', rekla je za 24 sata Danica Mihin.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!