Ostani doma
Novosti / Crna kronika

u sve se miješa

Svestrani Mamić! Nema toga u što se on ne razumije: 'Tužna je zemlja u kojoj sam ja najbolji istraživački novinar'

Svestrani Mamić! Nema toga u što se on ne razumije: 'Tužna je zemlja u kojoj sam ja najbolji istraživački novinar'
Pixsell

Osvrnuvši se na NK Dinamo u svojoj objavi, ljude je pozvao da pametno glasuju na predstojećim izborima

Osuđenik i bjegunac od hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić i dalje je ustrajan u objavama na svoj službenoj stranici na Facebooku.

Nakon što mu je Vrhovni sud potvrdio kazna od šest i pol godina zatvora zbog kriminala u Dinamu, vrlo je aktivan na društvenoj mreži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prokazivao je suce i navodnu korupciju u pravosuđu, a ovaj put je ustvrdio i kako je "najbolji novinar u zemlji". Osvrnuvši se na NK Dinamo u svojoj objavi, ljude je pozvao da pametno glasuju na predstojećim izborima.

Vezana vijest

Zdravko Mamić

"Tužna je zemlja u kojoj sam ja najbolji istraživački novinar kojeg imate, ali ne mogu šutiti i gledati ove populiste i beskičmenjake koji bi želi tamo gdje nisu sijali. Gledam te novinare, voditelje, političare kako naklapaju oko Svetinje, pričaju gluposti, a sad ću konačno otkriti ono što su davno trebali mediji – Dinamo nije nikad bio financiran od države ni grada, upravo suprotno, Dinamo je klub koji financira i državu i grad, a uz to brine o stotinama djece koja treniraju u najboljoj nogometnoj školi u Europi. Osim što smo stvorili najbolji klub na ovim prostorima, stvorili desetke milijunaša, drugu najbolju reprezentaciju na svijetu te promovirali Zagreb i Hrvatsku, Dinamo je u posljednjih 10 godina uplatio 60 MILIJUNA KUNA VIŠE nego je dobio! Osim toga, Dinamo održava gradski stadion, znači ne svoj nego gradski, a od 2016. godine je samo za režijske troškove (struja, plin, voda, održavanje stadiona) Dinamo platio 46.410.015 kuna. Koliko je klub dobio novaca nazad? 29.925.000 kuna! 17 milijuna kuna je Dinamo dao da stadion može funkcionirati, da Svetinja može funkcionirati. U takvoj situaciji, umjesto da se poklope ušima i rade na svom napretku i napretku grada, oni se klanjaju klubovima do grla u dugovima, bez glave, repa i rezultata. Kome je u interesu podmetati cijelo vrijeme nogu jedinom nogometnom klubu u svijetu koji toliko pomaže jednoj državi i financijski i radom u zajednici? Pamet u glavu kada glasate u nedjelju", napisao je Zdravko Mamić. 

Tužna je zemlja u kojoj sam ja najbolji istraživački novinar kojeg imate, ali ne mogu šutiti i gledati ove populiste i...

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 13. svibnja 2021.
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!